16 maart 2020

Tot 6 april alleen telefonische hoorzittingen bij de SKGZ Geschillencommissie Zorgverzekeringen

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus vinden in ieder geval tot 6 april bij de SKGZ Geschillencommissie Zorgverzekeringen geen hoorzittingen in persoon plaats. Hierna bekijken wij opnieuw of hoorzittingen in persoon kunnen plaatsvinden. Wij doen er echter alles aan om onze dienstverlening voort te zetten. Als alternatief zetten we daarom geplande hoorzittingen om naar telefonische hoorzittingen. Dit doen wij alleen als u dat wilt. Wilt u toch graag in persoon gehoord worden? Dan vindt de hoorzitting op een later tijdstip plaats. Hierover wordt u nog geïnformeerd.

Staat uw hoorzitting al gepland voor 18 maart of 1 april? Dan nemen wij hierover contact met u op.

Mochten de maatregelen langer duren, dan nemen wij contact op met de mensen voor wie zittingen zijn gepland.

De SKGZ is tijdelijk verminderd telefonisch bereikbaar
U kunt ons tijdelijk niet rechtstreeks bellen. Wilt u ons spreken? Of heeft u een vraag voor uw dossierbehandelaar? Spreek dan onze voicemail in met een terugbelverzoek.

Hoe spreek ik een terugbelverzoek in?
Hiervoor belt u naar: 088 900 6900. U spreekt dan onze voicemail in. Vermeld hierbij alstublieft ook de volgende gegevens:

Wij bellen u tijdens kantoortijden zo snel mogelijk terug. Let op, wij bellen anders dan u van ons gewend bent met een anoniem nummer.

Via mail, de SKGZ- berichtenbox en per post is de SKGZ gewoon bereikbaar
Hierin is niets veranderd. We doen ons best hierop zo snel mogelijk te reageren.


» Nieuwsoverzicht