Vacature medewerker voorlichting en advies


Word jij blij van voorlichting geven en adviseren?
Dan ben jij misschien onze nieuwe collega!

Zorgverzekeringslijn is een expertisecentrum voor de aanpak van financiële zorgverzekerings­problemen, zoals betalingsproblemen en onverzekerdheid. Ruim een half miljoen mensen kunnen de zorgpremie niet betalen en duizenden mensen hebben geen zorgverzekering.

Wij trainen hulpverleners om financiële zorgverzekeringsproblemen te voorkomen en op te lossen en geven gastlessen om jongeren te informeren over de verplichte zorgverzekering. Ook geven we onafhankelijk advies en praktische tips aan consumenten en hulpverleners. Met onze aanpak voorkomen wij grotere problemen op het gebied van armoede, schulden en gezondheid. Dit kunnen wij niet alleen. Daarom werken wij samen met andere organisaties, zoals gemeenten en welzijns- en vrijwilligersorganisaties.

Zorgverzekeringslijn is onderdeel van de Stichting Klachten en Geschillen Zorgverzekeringen (SKGZ) en is gevestigd in Zeist. Als aanvulling op ons huidige team van tien collega’s, zoeken wij:

Een medewerker voorlichting en advies (32-36 u/w)

Wat ga je doen?

Wat vragen we?

Wat bieden we?

Interesse?
Stuur je motivatie met cv voor 8 november 2021 naar sollicitaties@skgz.nl.

Wil je meer weten? Bel dan Michiel Blom (Manager Zorgverzekeringslijn) op: 088 900 6961 of 06 526 772 70.

Wij gaan niet in op aanbiedingen van werving- en selectiebureaus (echt niet!)

Zorgverzekeringslijn is een initiatief van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en onderdeel van de Stichting Klachten en Geschillen Zorgverzekeringen (SKGZ).