« Nieuwsoverzicht

3 oktober 2016

Zorgverzekeringslijn.nl helpt bij premieachterstand

Geldzorgen kunnen ertoe leiden dat u de post niet meer open durft te maken. U ziet door de bomen het bos niet meer en vult het ene gat met het andere. Het lijkt uitzichtloos, maar u kunt er wat aan doen.

Als u elke maand geld tekort komt, zoek dan zo snel mogelijk hulp
Als er minder geld binnenkomt dan u uitgeeft, komt u al snel in de problemen. Het voelt heel vervelend als u zonder saldo bij de pinautomaat staat, terwijl de rekeningen zich opstapelen. Schulden kunnen snel oplopen en aflossen wordt steeds lastiger. U kunt bij de gemeente aankloppen voor hulp. Samen met een schuldhulpverlener kunt u het probleem dan aanpakken.

Zorgverzekeringslijn helpt
Zorgverzekeringslijn.nl is er voor informatie en advies. Neem gerust contact op via het gratis telefoonnummer 0800 64 64 644. Op de website www.zorgverzekeringslijn.nl staat veel praktische informatie waar u direct zelf mee aan de slag kunt.

Let op
Als u zes maandpremies niet heeft betaald aan uw zorgverzekeraar, dan wordt u aangemeld bij Zorginstituut Nederland. U betaalt dan premie aan het Zorginstituut en die is veel hoger dan uw gewone zorgpremie. Daarbij wil uw zorgverzekeraar dat u ook uw schuld aflost. Wist u dat u niet kunt overstappen naar een andere zorgverzekeraar als u een betalingsachterstand heeft?