Werken bij

Werken bij

De SKGZ is er voor consumenten en zorgverzekeraars. Wij dragen bij aan het verbeteren van het zorgverzekeringsstelsel.


De SKGZ is er voor iedereen die ons nodig heeft. Wij dragen bij aan het verbeteren van het zorgverzekeringsstelsel met als doel dat iedereen even goede toegang heeft tot zorg. Wij zijn een van de vier erkende ADR (Alternative Dispute Resolution) instanties in Nederland en bieden onafhankelijke en laagdrempelige probleemoplossing.

De SKGZ geeft voorlichting, bemiddelt in klachten en beslecht geschillen. En wij laten zien tegen welke problemen verzekerden en zorgverzekeraars aanlopen.

Werken bij de SKGZ betekent dat je samen met circa 45 enthousiaste en betrokken collega’s werkt in een onafhankelijke en deskundige organisatie. Kom jij ons team versterken?

Vacatures

  • Voorzitter Geschillencommissie Zorgverzekeringen en Lid Geschillencommissie Zorgverzekeringen
    De Geschillencommissie Zorgverzekeringen bestaat momenteel uit vier leden en een voorzitter, allen met ruime ervaring in het werkveld. We willen deze commissie uitbreiden met een vijfde lid. Omdat de benoemingstermijn van de huidige voorzitter van de Geschillencommissie is verstreken, zijn we ook op zoek naar een nieuwe Voorzitter Geschillencommissie Zorgverzekeringen.
    SKGZ laat zich in deze procedure ondersteunen door Bestman · Bestuur & Management. Heb je vragen over het profiel en/of de procedure? Neem dan contact op met Mr Gert-Jan Jongkind (06-50244791 – jongkind@bestman.nl).


Meer weten over werken bij de SKGZ?

Kennismaken met nog meer collega’s? Bekijk de video hieronder.

Volg onze LinkedIn pagina om op de hoogte te blijven van nieuwe vacatures.