Contact

Contact

Kunnen we iets voor je betekenen?

De SKGZ helpt je graag bij al je vragen over de zorgverzekering. Ook als je vragen hebt over het indienen van je klacht, kun je altijd contact met ons opnemen. We adviseren en bemiddelen onpartijdig en deskundig. Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier, telefonisch, via de e-mail, via de chat of je kunt je vraag via de post opsturen. Ook is het mogelijk om bij het spreekuur van de Ombudsman langs te komen. Fijn dat je contact met ons opneemt. Lees ons agressieprotocol.


Telefoon

De SKGZ is op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 telefonisch bereikbaar. Bel je ons buiten de openingstijden? Of kun je ons niet bereiken? Spreek dan onze voicemail in met een terugbelverzoek. Vermeld hierbij alsjeblieft ook je naam, je telefoonnummer en je dossiernummer of postcode. Dan bellen wij je zo snel als mogelijk (tijdens kantoortijden) terug.

Bel 088 900 6900

Chat met ons

Je kunt op werkdagen tussen 09:00 en 16:00 uur met ons chatten. Een medewerker van de SKGZ reageert live op je vraag.

Start een chat

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Heb je een klacht over een zorgverzekeraar? Gebruik dan het klachtenformulier.
Om je vraag snel en goed te kunnen behandelen, hebben we soms aanvullende informatie nodig. Dan is het handig als we je kunnen bellen. Vandaar het verzoek om hierboven je telefoonnummer in te vullen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bestanden versturen

Wil je aanvullende bestanden over je klacht versturen naar de SKGZ? Klik dan op onderstaande knop. Zo verstuur je veilig en snel je bestanden naar ons.

Bestanden versturen naar de SKGZ

Spreekuur Ombudsman

Wil je bij ons langskomen? Dat kan. Wij staan je graag te woord. Bel ons om een afspraak te maken. Wij lichten dan ook toe wat wij voor je kunnen betekenen.

Box icon

Postadres

Postbus 291
3700 AG Zeist
Antwoordnummer 5518 (geen postzegel nodig)
3700 VB Zeist

We doen onze uiterste best je post zo snel mogelijk te verwerken.

Bezoekadres

Het Rond 6D
3701 HS Zeist

In de omgeving van Het Rond geldt betaald parkeren. De dichtstbijzijnde (betaalde) parkeergelegenheid is de parkeergarage bij het Gemeentehuis, Het Rond 1, 3701 HS Zeist. Je kunt gratis parkeren op het parkeerterrein van Slot Zeist (Zinzendorflaan/Brouwerij). Vanaf dit parkeerterrein loop je in ongeveer acht minuten naar de SKGZ.

Er zijn invalidenparkeerplaatsen vlakbij Het Rond 5 en Het Rond 7.


Persvragen

Ben je een journalist en heb je vragen aan de SKGZ? Neem dan contact op met Liesbeth Boon.
Je kunt Liesbeth op de volgende manieren bereiken:

Stuur een e-mail naar communicatie@skgz.nl
Bel 06 285 77 163