Contact

Postadres
Postbus 291
3700 AG Zeist

Antwoordnummer 5518 (geen postzegel nodig)
3700 VB Zeist

Bezoekadres
Het Rond 6D, 3701 HS Zeist

In de omgeving van Het Rond geldt betaald parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergelegenheid is de openbare parkeergarage van Hotel Theater Figi. U kunt gratis parkeren op het parkeerterrein van Slot Zeist (Zinzendorflaan/Brouwerij). Vanaf dit parkeerterrein loopt u in ongeveer acht minuten naar de SKGZ.

Er zijn invalidenparkeerplaatsen vlakbij Het Rond 5 en Het Rond 7.

E-mail
info@skgz.nl

Wilt u bestanden naar de SKGZ sturen? Gebruik dan het formulier ‘Bestanden naar de SKGZ sturen‘.

Telefoon

De SKGZ is tijdelijk verminderd telefonisch bereikbaar. U kunt ons tijdelijk niet rechtstreeks bellen. Wilt u ons spreken? Of heeft u een vraag voor uw dossierbehandelaar? Spreek dan onze voicemail in met een terugbelverzoek.

Hoe spreek ik een terugbelverzoek in?
Hiervoor belt u naar: 088 900 6900. U spreekt dan onze voicemail in. Vermeld hierbij alstublieft ook de volgende gegevens:

– uw naam

– uw telefoonnummer

– uw dossiernummer of uw postcode.

Wij bellen u tijdens kantoortijden zo snel mogelijk terug. Let op, wij bellen anders dan u van ons gewend bent met een anoniem nummer.

KvK-nummer
Kamer van Koophandel Utrecht 30213012.

Spreekuur ombudsteam
Wilt u bij ons langskomen? Dat kan. Wij staan u graag te woord. U kunt ons bellen om een afspraak te maken. Wij lichten dan ook toe wat wij voor u kunnen betekenen.

Persvragen
Bent u journalist en heeft u vragen aan de SKGZ? Neem dan contact op met Sonja Schröder, communicatieadviseur SKGZ. Ze is bereikbaar via:
Telefoonnummer: 088 900 6985
E-mail: communicatie@skgz.nl