Klacht indienen

Klacht indienen

Voor jezelf of namens iemand anders?

Problemen met de zorgverzekeraar? En komen jullie er samen niet uit? Dan kun je bij de SKGZ terecht. Wij behandelen klachten van consumenten rond de zorgverzekering. Deskundig en onpartijdig.

Je kunt je klacht online indienen óf het formulier downloaden, printen en opsturen. Weet je niet zeker of wij jouw klacht kunnen behandelen? Doe dan de sneltest.


Voor mijzelf

Wil je zelf een klacht indienen rondom je zorgverzekering? Als je ouder dan 18 jaar bent, kun je dit zelf online indienen. Je dient de klacht direct en veilig bij ons in.

Zelf een klacht indienen

Voor iemand anders

Het is ook mogelijk om op te treden voor iemand anders. Bijvoorbeeld als partner, ouder/voogd, curator, kennis of advocaat. Dien veilig en online een klacht in voor iemand anders.

Voor iemand anders

Op papier

Print het formulier, vul het in en stuur het per post naar ons op. Kun je niet printen? We kunnen het klachtenformulier ook per post toesturen. Bel daarvoor 088 900 6 900 of geef je gegevens door.

Download het formulier (pdf)Download het formulier (pdf)
Box icon

Heb je een vraag of twijfel je?

Bel ons dan op 088 900 6 900 of chat met ons. Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur

Doe de sneltest

Ben je benieuwd of wij kunnen helpen bij je klacht? Doe de sneltest en kom erachter of wij kunnen bemiddelen in jouw situatie.

Doe de sneltest