Vacature business analist

Breng jij als innovatieve business analist onze dienstverlening een stap verder?

De SKGZ helpt het zorgverzekeringsstelsel te verbeteren. Wij laten zien tegen welke problemen verzekerden en zorgverzekeraars aanlopen. De SKGZ geeft voorlichting, bemiddelt in klachten en beslecht geschillen. Met onze inzichten kunnen zorgverzekeraars, cliëntenorganisaties, overheid en toezichthouders het zorgverzekeringsstelsel verbeteren. We maken analyses en rapportages die we delen met externe stakeholders en plaatsen op onze website. De data die jij vertaalt naar inzichten spelen hierin een belangrijke rol.

Wat ga je doen?

  • Je ontwikkelt en bouwt (technologie en datagedreven) producten, denk hierbij aan dashboards en rapportages voor externe stakeholders en voor intern gebruik. Maar ook aan het ontwikkelen van een track & trace voor dossiers of (technische) ondersteuning voor e-learnings. Samen met je collega signaleer je trends, patronen en afwijkingen en deelt deze binnen de organisatie.
  • Samen met je collega’s optimaliseer en ontwikkel je onze bedrijfsprocessen. Hierbij is je rol veelzijdig. Je analyseert, innoveert, implementeert en informeert.
  • Je geeft samen met je collega vorm aan het ICT beleid en onderhoudt dit. Je bent het eerste aanspreekpunt voor collega’s bij problemen en vragen, bent contactpersoon voor softwareleveranciers en adviseert de organisatie ten aanzien van de benodigde hard- en software.

Wat bieden we?

  • Een werkplek waar je alle mogelijkheden krijgt om je kennis en vaardigheden te verdiepen en te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van cursussen en opleidingen.
  • Een functie met veel ruimte en verantwoordelijkheid, omdat je samen met 1 directe collega volledig vorm geeft aan de innovatie van onze processen, data producten en ons ICT beleid.
  • Een salaris vanaf € 3.310,- tot maximaal € 5.158,- (bij 36 u/w) en een dienstverband voor bepaalde tijd, met intentie tot verlenging.
  • Reiskostenvergoeding of NS Businesskaart, een bijdrage in de zorgverzekering, een 13e maand en de mogelijkheid deel te nemen aan bedrijfsfitness, de mogelijkheid om te werken op ons prettige kantoor in Zeist én een goed ingerichte thuiswerkplek.

Wat verwachten we?
Je hebt HBO/WO werk en denkniveau (bijvoorbeeld bedrijfskunde/ICT/data science) met  kennis van het analyseren en beheren van bedrijfsprocessen. Je hebt bij voorkeur ervaring met het bouwen van dashboards in Power BI. Je hebt kennis van data science tools (R, Python en/of SQL) of maakt je dit snel eigen. Je bent enthousiast en leergierig. Je hebt lef, ziet snel verbetermogelijkheden en kunt buiten de gebaande paden denken. Je vindt nieuwe technologie interessant en werkt graag samen met collega’s van verschillende afdelingen.

Meer over de SKGZ
De SKGZ (Stichting Klachten en Geschillen Zorgverzekeringen) is er voor consumenten en zorgverzekeraars. Soms hebben consument en zorgverzekeraar een verschil van mening. Komen zij er samen niet uit? Dan kan de SKGZ ze op weg helpen. De SKGZ bemiddelt in klachten, beslecht geschillen en geeft vanuit zorgverzekeringslijn trainingen, voorlichting en advies. Alle zorgverzekeraars zijn bij ons aangesloten. De SKGZ is door de overheid aangewezen als officiële geschilleninstantie voor de zorgverzekeringen.

Interesse?
Voor deze vacature hanteren we geen sluitingsdatum. Zodra we de juiste kandidaat hebben gevonden sluiten wij de vacature. Heb je interesse? Wacht dan niet langer en reageer snel!

Wil je meer weten over de werkzaamheden en of deze bij je passen? Stuur dan een mail naar sollicitaties@skgz.nl. Je toekomstige collega neemt dan contact met je op. Bel je liever zelf? Dan kun je contact opnemen met Gerjan (onze business analist) op 088 900 69 05 (donderdag afwezig).

Weet je al dat deze baan helemaal bij je past? Stuur dan een mail met een korte motivatie en je cv naar sollicitaties@skgz.nl.

We hebben geen behoefte aan acquisitie naar aanleiding van deze vacature. Echt niet!