Werken bij de SKGZ, het verhaal van Bianca

De SKGZ is op zoek naar een nieuwe collega secretariaat & frontoffice

Collega Bianca deelt haar ervaringen


Mensen goed op weg helpen

Bianca: “Je weet nooit wie je aan de telefoon krijgt en welke kant het gesprek op kan gaan. Het geeft mij veel voldoening als ik mensen op weg heb geholpen en als ze begrijpen welke stappen ze het beste kunnen ondernemen. Het is interessant om te zien welke klachten er binnen komen en ik voel me verantwoordelijk voor het completeren van dossiers voor mijn collega’s. Voor hen is het fijn als wij het voorwerk goed doen, zodat ze gelijk met het dossier aan de gang kunnen. Ook kan ik altijd bij mijn collega’s van de andere afdelingen terecht als er vragen zijn.

Afwisselend en af en toe best hectisch

Omdat we verantwoordelijk zijn voor alle werkzaamheden in de frontoffice, zijn onze werkdagen heel afwisselend en soms best hectisch. Het ene moment heb je iemand aan de telefoon, het andere moment geef je de gasten koffie of ben je een dossier aan het inlezen, printen, inplannen etc. Kortom; alle voorkomende secretariële werkzaamheden. Natuurlijk zijn er ook saaie klusjes, maar die verdelen wij samen in ons team. Het is een leuk en gezellig team, we voelen elkaar feilloos aan en zorgen er samen voor dat alles op rolletjes loopt.

Veel voldoening!

Kortom; werken op het secretariaat van de SKGZ is een dynamische functie waar je samen met fijne collega’s aan de eind van de dag met voldoening weer naar huis gaat!”